LifeCreations® Energiterapi

LifeCreations® Energiterapi återskapar balans i kroppen, i energisystemen och i de fysiologiska systemen som exempelvis hormon- och nervsystem. Detta är utgångspunkten för bra hälsa!

Alla fysiologiska funktioner styrs av energi och energibrist i cellerna är grundorsaken till så gott som alla problem med hälsan. Tillräckligt med energi är en förutsättning.

Behandlingen stödjer kroppens egna läkningsprocesser så att den naturliga balansen kan återställas. Detta är särskilt viktigt eftersom vi inte kan veta exakt vad olika symtom beror på, vad som sker i kroppen och varför, och därför gör bäst i att inte försöka styra i en viss riktning med olika symtomlindrande behandlingar. Istället ska vi ge kroppen förbättrade förutsättningar att själv göra det den gör bäst, att återskapa sin balans!

Genom att lösa upp spänningar och stagnationer, återställa balansen i energistrukturerna, stärka energi som är försvagad, lugna energi som är överaktiv och förbättra cirkulationen påverkas biokemin och alla fysiologiska funktioner och den fysiska kroppen som helhet.

  • Lugnar kroppens stressrespons
  • Balanserar nervsystemet
  • Balanserar hormonsystemet
  • Förbättrar immunförsvaret
  • Kroppens renande och avgiftande processer förbättras
  • Ger ökad energi

Energiterapi ger stora fördelar när det gäller att återuppbygga energin vid utmattning, återfå normal ämnesomsättning och hormonell balans vid problem relaterade till t ex sköldkörtel eller binjurar, vid sömnbesvär och alla typer av stressproblematik.

Bättre koncentrationsförmåga, normalt blodtryck, smärtproblematik, matsmältning – eftersom energi är en förutsättning för precis alla funktioner i kroppen främjas läkning på alla plan när vi återskapar balans i energistrukturerna.

Många upplever ett klart förbättrat humör, mer livsglädje och inspiration!
Behandlingen är avslappnande och energigivande.

Hur många behandlingar som behövs är individuellt och beror t ex på graden av obalans, övrig livsstil och viljan att själv göra de förändringar som kan behövas.

Läs mer om effekterna av behandlingsmetoden här.

Läs mer om energins betydelse här.

Hälsoanalys & Energiterapi

Hälsoanalysen och LifeCreations® Energiterapi är ett unikt koncept för att få information om kroppens hälsostatus på ett mycket djupgående plan, i kombination med en behandling som återställer balans och energinivåer och helt och hållet stödjer kroppens egna läkningsprocesser – en förutsättning för hälsa.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från