Det är inte konstigt om du är stressad…

”Varför känner du dig stressad, du har väl inte SÅ mycket att göra” kanske någon frågar, eller så tänker du det om dig själv, att du borde orka mer, känna annorlunda, bara vara glad.

Nej, det är faktiskt inte så konstigt om du är stressad, om energin går på sparlåga, med snurrande tankar, oro och nedstämdhet desto mer närvarande.

Stress handlar om så mycket mer än tid och att ha mycket att göra. Du och din kropp är en riktig överlevnadsexpert, superbra på att uppfatta hot mot din säkerhet och vidta åtgärder för att hålla dig trygg. Det är bara det att ditt vaktsystem är så bra, att det i kombination med den typ av stress vi omges av idag gör att stressnivån i kroppen bara blir allt högre, och energinivån allt lägre… Om vi inte gör något som bryter stresspåslaget och lugnar ner systemen vill säga, vilket kan vara lättare sagt än gjort.

Hur påverkas kroppen, energin och det psykiska välmåendet av stress, varför är stress en så stor orsak till ohälsa, och framför allt, hur kan vi må bättre?

Boka föreläsningen till dig och dina kollegor, vänner, föreningen etc. Kontakta Maria på tel. 070-233 82 14 eller mail@halsofocus.se för info och bokning.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från