LifeCreations® – Energiterapi, kurser & föreläsningar

Ett helhetskoncept med kunskap för hälsa

Helt naturligt pågår alltid läkning och reparation i kroppen, från det ögonblick vi föds.
När vi får olika symtom innebär det inte att det är fel på kroppen, det här är viktigt att komma ihåg!

Stress är allt som på något sätt får kroppen ur balans, och idag har vi mer utmanande förutsättningar än någonsin som belastar våra system och vår självläkning.

Att känna till stressens påverkan – fysisk, kemisk och känslomässig, ger möjlighet att själv göra förändringar till det bättre. Det viktigaste är det du gör för att ta hand om dig själv!

LifeCreations® står för det naturliga

– Den naturliga läkningsförmågan, att hjälpa kroppen att återskapa sin balans genom att förbättra förutsättningarna.

Den naturliga balans och läkningsförmåga som kroppen besitter värderas högt. Det är en intelligens som vi inte kan efterlikna.
Därför inriktas alltid en behandling på att jobba i harmoni med kroppen, på att skapa förutsättningar för läkning utan att styra i en viss riktning.
Vi behöver inte motarbeta symtom, det är inte fel på kroppen.

Energiterapi

Kroppen är helt beroende av energi för att fungera. Energin ligger till grund för alla fysiologiska processer, för vår hälsa, vitalitet och livskvalitet.
Jämför energisystemen i kroppen med programvaran i din dator. Utan den händer inget, och tillgången till, samt kvaliteten på energin är av stor betydelse.
Med energiterapi balanseras och optimeras kroppens energistrukturer.

Ett nervsystem i balans, som inte är aktiverat av stresspåslag, ger kroppen tillgång till den självläkning som är naturlig men som hämmas av stress.

Att aktivera den naturliga självläkningen genom att lugna stressresponsen, förbättra energin och hjälpa till att återskapa balans i nervsystem och hormonsystem är grundförutsättningar för en behandling som ger kroppen möjlighet återställa, läka och bygga upp utan att skapa ytterligare obalanser eller enbart dämpa symtom. En bra behandling fungerar i harmoni med den naturliga balansen.

Kurser & föreläsningar

Det finns mycket information när det gäller hälsa, vad som är hälsosamt och vad som inte är det. Vad vi ska äta och inte äta, hur vi ska röra på oss, mängder av olika behandlingar, kosttillskott och hälsoprodukter. Det kan vara svårt att veta vad man ska göra, särskilt när välmenande råd och rekommendationer ofta går emot varandra.

För att inspirera och bidra med information som alltid utgår från det som är huvudfokus i verksamheten – den naturliga balansen och läkningsförmågan, ordnas kurser och föreläsningar med olika inriktningar, men alltid med perspektivet naturlig hälsa i harmoni med kroppen.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från