Sköldkörtel, ämnesomsättning – livskraft

Sköldkörtelproblematik klassas allt mer som en folksjukdom, samtidigt som många människor hamnar utanför ramarna när det gäller att konstatera en obalans.
Många olika och diffusa symtom kan relateras till en ofullständigt fungerande ämnesomsättning och energiproduktion, det är svårt att diagnostisera och konventionella blodprov räcker sällan.
Symtom på underfunktion hos sköldkörteln kan ha många olika orsaker, sköldkörteln i sig är sällan grundorsaken, och därför visar proverna normalvärden. Det handlar istället t ex om hormonernas funktion i cellerna och att alla förutsättningar finns för en fungerande ämnesomsättning och för cellernas energiproduktion.
Här finns svaret på många typer av hälsoproblem. Vi fungerar inte utan energi eller utan alla de oändliga och finstämda mekanismer som hela tiden pågår i vår biokemi!

Den här kursen är för dig som vill veta mer om:

  • Sköldkörteln och sköldkörtelhormonernas funktion
  • Förutsättningar för bra ämnesomsättning
  • Cellernas energiproduktion
  • Påverkan av stresshormoner
  • Symtom och obalanser som har sitt ursprung i ofullständig ämnesomsättning
  • Näringsterapi, energimedicin och andra vägar till balans


Datum:
Nya datum efter sommaren!
Tid:
Kl. 18.30 – ca 21.00
Plats: Hälsofocus, Fiskaregatan 46, Kalmar
Kostnad: 300 kr inklusive fika och kurskompendium.
Anmäl dig genom att skicka dina kontaktuppgifter till mail@halsofocus.se och ange kursen Sköldkörtel, ämnesomsättning – livskraft, eller ring 070-233 82 14. Anmälan är bindande.

Välkommen!

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från