Hälsorådgivning

Hälsa handlar om att ge förutsättningar för den läkning och uppbyggnad som alltid pågår, men som sätts ur spel av vår nutida stress – fysisk, kemisk och känslomässig. Kunskap är nyckeln!

All ohälsa har sin grund i någon form av stress. Det kan vara fysisk stress (t ex skador, långvarig ansträngning, ), kemisk stress (t ex miljögifter, tungmetaller, bakterier, virus, blodsockersvängningar) och känslomässig stress (t ex prestationskrav, upplevelsen av tidsbrist, relationer, vantrivsel, oro, rädslor). För det allra mesta handlar det om många olika faktorer som sammantaget utgör en så pass stor belastning för kroppen att det med tiden visar sig som olika symtom, allt efter hand som obalanser byggs på och energinivåerna minskar. Alla symtom är just tecken på att det är något som stör eller påverkar kroppens naturliga förmåga att upprätthålla sin balans.

Ibland är det svårt att själv få perspektiv, att veta vilka orsakerna kan vara till att man inte mår bra, och vad man skulle behöva fokusera på för att skapa förutsättningar att må riktigt bra.
Här kan jag hjälpa och motivera dig att göra förändringar för att nå dit du vill. Som utgångsläge kan vi använda grundpelarna där vi hittar alla orsaker till ohälsa; fysisk stress, kemisk stress och känslomässig stress, för att få en överblick över ditt hälsoläge och vad som är viktigast att börja med för att bygga upp din hälsa, minska stressens effekter, aktivera kroppens egen läkningsförmåga, stärka ditt immunförsvar, få balans i dina system, öka din energi eller komma till rätta med vad det än är som har stått i vägen för att du ska må så bra som du vill.


Nu 20 % rabatt på hälsorådgivning på telefon!

Gäller både enstaka tillfälle och paket, till 30/12.


Hälsorådgivning paket, på telefon eller på plats

Vid det första tillfället tar vi reda på var du befinner dig just nu.
Hur upplever du din hälsa? Hur är din energinivå, din stressnivå, din symtombild?
Var befinner du dig hälsomässigt i nuläget och vad du vill förändra? Hur ser din vision ut av hur du vill må?

Vid de uppföljande tillfällena fortsätter vi att utvärdera och titta på hur du går vidare.
Vi ser vad som har förändrats när vi jämför med tidigare tillfällen – Vad känns bra? Vad känns mindre bra? – och planerar dina nästa steg.

Hälsorådgivning lilla paketet 1600 kr

  • Inledande hälsovägledning 60 minuter
  • Uppföljande hälsovägledning två tillfällen a´ 45 minuter
  • Din personliga hälsoguide via e-post, med din hälsoutvärdering, handlingsplan, råd och tips och inspirerande information.

Hälsorådgivning stora paketet 2600 kr

  • Inledande hälsovägledning 60 minuter
  • Uppföljande hälsovägledning fyra tillfällen a´ 45 minuter
  • Din personliga hälsoguide via e-post, med din hälsoutvärdering, handlingsplan, råd och tips och inspirerande information.
  • Fri tillgång att ställa frågor via mail
  • 100 kr värdecheck på Energiterapi

Hälsorådgivning ett tillfälle

  • Hälsorådgivning 45 minuter 500 kr

Kontakta mig gärna om du har frågor

Tidsbokning

Klicka på “boka tid” nedan för att komma till bokningssystemet, och välj hälsorådgivning på telefon eller på plats, därefter om du vill boka enstaka tillfälle eller paket.
Du är också välkommen att ringa tel. 070-233 82 14

Personlig rådgivning – 16 års erfarenhet av arbete inom hälsa och friskvård.

Många upplever att hälsa är lite av en plåga paradoxalt nog, att leva hälsosamt är jobbigt och förmodligen lite tråkigt. Och visst kan det vara “jobbigt” att veta vad man ska lyssna på av alla råd, trender och rekommendationer som finns, och att få in mer att tänka på och hinna med i ett redan fullbokat schema eller när energin inte finns. För att inte tala om ifall man jämför sig med andra…
Men att leva hälsosamt ska inte vara någon kamp eller jobbig prestation, och definitivt inte någon trend! Äta ska vi till exempel alltid göra vare sig det är ohälsosam eller hälsosam mat vi stoppar i oss, så varför inte välja det som hjälper dig och inte stjälper dig? Och motionera “herregud hur ska jag hinna eller orka det med?” Men det handlar om att börja där man är och ta de steg som passar en själv. På sikt blir valen allt mer självklara, för på något sätt är det så att ju mer väl du tar hand om dig desto mer väljer du automatiskt det som är positivt för dig, vare sig det handlar om vad du äter, hur du rör på dig, hur du ger dig själv vila och återhämtning eller något annat.
Men ibland behöver man hjälp på vägen, med att se vad som kan ligga bakom olika symtom och vilka förändringar man främst behöver fokusera på, eller med att se helheten för att få upp sin energi, känna motivation och inspiration.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från