Samtal stresshantering

Får du fysiska signaler på stress av din kropp? Har du svårt att tänka klart eller stilla tankarna? Känner du att du alltid är i ett stresspåslag? Är du trött men kan inte koppla av, inte sova bra? Har du tappat lust och inspiration och din energi går mest åt till att göra det du absolut måste?

Upplever du stress, på arbetet eller allmänt i livet, höga krav (andras eller dina egna krav på dig själv), känslomässig stress osv.
och vill ha hjälp att finna lösningar, att hitta grundorsakerna till stressen och se vad som behöver förändras och hur du kan göra det?
Vill du få större förståelse för dig själv och det du upplever och veta vad du kan göra för att stärka dig själv och må bättre?

Jag erbjuder samtal i stresshantering där vi tillsammans tittar på var stressen har sitt ursprung, vi jobbar för en ökad insikt och medvetenhet och hittar vägar för att komma framåt, att känna en lättnad från stressen, att energin återvänder tillsammans med glädje och inspiration.

  • Hur påverkar stress dig, vad triggar stress i din kropp, och vad behöver förändras?
  • Hur ser dina mönster ut och hur skulle du kunna förändra dem för att må bättre?
  • Hur kan du få balans mellan stress och återhämtning och stärka dig själv?

Med en grund i Motiverande samtal och mångårig erfarenhet av samtal och arbete med stress och hälsa vill jag hjälpa dig att hitta din väg framåt, din vision av hur du vill ha det i ditt liv och stegen för att komma dit.

Det är viktigt att det känns rätt när man ska prata med någon, att kemin stämmer, att man blir förstådd och att man känner förtroende för den man pratar med. Därför kan vi börja med ett kostnadsfritt samtal på ca 20 minuter så att du får möjlighet att avgöra om det här känns rätt för dig.

Vi träffas på telefon eller online via Teams (du behöver inte ha Teams, du får en länk som tar dig till vårt möte).

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Boka tid via knappen nedan eller på telefon 070-233 82 14.

Pris 50 min. 550 kr (boka tre tillfällen för 1 450 kr).
Boka gärna ett kostnadsfritt “test-samtal” först på ca 20 min.

Ange i din bokning om du vill ha kontakt via telefon eller online via Teams.
Vid samtal på telefon ringer du 070-233 82 14 på bokad tid. Online så får du en länk och instruktioner via mail dagen innan vårt möte.

Personlig rådgivning – 17 års erfarenhet av arbete inom hälsa och friskvård.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från