Samtal för hela dig!

Stresshantering -Hälsovägledning – Motivation

Kropp och själ, fysiskt, psykiskt och känslomässigt – allt hänger samman och behöver vara i balans för att du ska må bra.
Jag erbjuder samtal där vi kan ta hand om alla pusselbitarna, men med extra fokus på det du behöver i nuet. Du och dina behov bestämmer vad vi ska prata om. Upplever du t ex stress, på arbetet eller allmänt i livet, höga krav (andras eller dina egna krav på dig själv), känslomässig stress osv. – så fokuserar vi på stresshantering – att finna lösningar, vad behöver förändras, att få förståelse för dig själv, vilka verktyg du kan använda för att stärka dig själv.
Allt hänger samman, men känner du att du främst vill förbättra din fysiska hälsa så lägger vi lite större fokus på den pusselbiten i form av hälsovägledning – att finna orsaker till hur du mår och vad som kan hjälpa dig att må bättre.

Konstigt nog är det ofta så att för att göra det du mår bra av, att förändra vanor och utvecklas behövs det en hel del motivation. Här jobbar vi tillsammans för att hitta det som motiverar dig att ta hand om dig själv på bästa sätt. För det är ju så att det viktigaste när det gäller vår hälsa på alla plan är det vi gör själva, hur vi tar hand om oss själva. Vi kan ta hjälp av olika behandlingar och metoder, men gör vi inte något själva så är ofta förbättringarna ganska kortvariga. Och det kvittar ju också hur mycket vi vet som är bra och hälsosamt, olika verktyg att använda sig av osv. om vi inte gör något av det. Men det behövs motivation. Motivation att ta hand om dig själv, att göra bra val för dig själv. Och kanske behöver du framför allt känna dig värd att göra det!

Med en grund i Motiverande samtal och mångårig erfarenhet av samtal och hälsovägledning vill jag hjälpa dig att hitta din egen motivation, dina lösningar, din väg framåt.

STRESSHANTERING

Kan handla om:
Hur påverkar stress dig, vad triggar stress i din kropp, och vad behöver förändras?

Hur ser dina mönster ut och hur skulle du kunna förändra dem för att må bättre?

Hur kan du få balans mellan stress och återhämtning och stärka dig själv?

MOTIVATION

Kan handla om:
Du vet vad du skulle vilja, vad du skulle må bättre av eller vad du drömmer om, men det blir inte av. Vad beror det på och hur kommer du framåt?

Eller kanske du befinner dig i en känsla av att det bara är för mycket, att du behöver göra förändringar men kan inte se klart vad eller hur du kan göra.

Att hitta glädje och inspiration!

HÄLSOVÄGLEDNING

Kan handla om:
Du vill må bättre i din kropp, hitta vägar att stärka din fysiska hälsa och motivation till att genomföra det.

Du vill ha hjälp att navigera i djungeln av hälsoråd och hitta det du behöver, det som är rätt för dig.

Det är viktigt att det känns rätt när man ska prata med någon, att kemin stämmer, att man blir förstådd och att man känner förtroende för den man pratar med. Därför kan vi börja med ett kostnadsfritt samtal på ca 20 minuter så att du får möjlighet att avgöra om det här känns rätt för dig.

Vi träffas på telefon eller online via Teams (du behöver inte ha Teams, du får en länk som tar dig till vårt möte).

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Boka tid via knappen nedan eller på telefon 070-233 82 14.

Pris 50 min. 550 kr (boka tre tillfällen för 1 450 kr).
Boka gärna ett kostnadsfritt “test-samtal” först på ca 20 min.

Ange i din bokning om du vill ha kontakt via telefon eller online via Teams.
Vid samtal på telefon ringer du 070-233 82 14 på bokad tid. Online så får du en länk och instruktioner via mail dagen innan vårt möte.

Personlig rådgivning – 17 års erfarenhet av arbete inom hälsa och friskvård.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från