Millimetervågsterapi

Millimetervågsterapi är en välbeprövad vetenskaplig metod som funnits i Ryssland i över 50 år och där används inom sjukvården. Millimetervågor är naturliga vågor som finns överallt i naturen, i växter och djur, och det är den frekvens som våra egna celler kommunicerar med.
För att våra celler ska fungera ordentligt krävs att cellmembranen har en viss frekvens och en viss elektrisk laddning. Då kan cellerna göra sitt jobb ordentligt och kommunikationen mellan dem fungerar som den ska, och därmed fungerar hela kroppen som den ska.

När obalans uppstår i kroppen är det som att cellerna pratar olika språk. Cellernas förmåga att ta upp syre och näring försämras, slaggprodukter ansamlas och cellerna kan inte fungera och producera energi på ett tillfredsställande sätt. Även hormoner och signalsubstanser fungerar mindre effektivt. På varje cell finns receptorer för hormoner och andra kemiska substanser, och om receptorernas känslighet är nedsatt fungerar cellerna sämre och dessa substanser får sämre effekt. Allt detta ligger till grund för olika problem med hälsan.

Med hjälp av millimetervågsterapi kan vi ställa in cellerna på rätt frekvens igen, så att kommunikationen mellan cellerna förbättras, de tar upp näring och syre bättre och rensar ut slaggprodukter, vilket i sin tur förbättrar energiproduktionen. Millimetervågorna förbättrar även funktionen hos cellernas receptorer så att de blir mer känsliga för exempelvis hormoner och signalsubstanser. Alla dessa faktorer har en mycket positiv effekt på alla kroppens funktioner.

Millimetervågorna har samma frekvens som cellerna, därför skapas en resonans som stärker cellens egna vibrationer och förbättrar dess funktioner. Kroppens självläkande förmåga återställs genom att man stärker cellmembranen, som är cellernas kontaktytor mot resten av kroppen. Eftersom att man med  millimetervågsterapi använder samma frekvenser och samma styrka som kroppens celler själva använder när de kommunicerar med varandra uppstår inga biverkningar med denna typ av behandling. Man kan däremot uppleva symtom på utrensning om man har mycket toxiner i kroppen, vilket avhjälps genom att inleda behandlingen försiktigt. Millimetervågsterapi kan användas vid alla typer av hälsoproblem och i förebyggande syfte för att stärka kroppen och nå ett ökat välbefinnande.

Att cellerna fungerar bra – en förutsättning för allt i kroppen!

Metoden ingår i energiterapibehandlingen och utförs med hjälp av en smidig liten apparat – Triomed Compact.


Millimetervågsterapin har introducerats i Sverige av Boris Aranovich.
Det finns hundratals vetenskapliga studier om millimetervågor.
För mer information se länk samt intressant artikel på Wellnessguide.se.

Triomed Compact finns även att hyra för dig som vill använda denna effektiva terapiform för behandling hemma. Detta ökar kontinuiteten i behandlingen och ger därmed ytterligare fördjupad effekt.

Exempel på användningsområden är hälsoproblem i perifera och autonoma nervsystemet, i öron- näsa- hals, mag- tarmkanal, hjärt- kärlsystem, hud- underhud, allergiska problem, problem med leder och rörelseapparaten, smärtproblematik. Listan kan göras lång, millimetervågsterapin har en positiv inverkan på alla kroppens funktioner.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från