Lugn i hjärnkontoret och glädje i kroppen – hur då?

Tankarna går på högvarv. Du skulle bara vilja släppa allt som snurrar i huvudet, tänka positivt och känna dig glad. Men varför kan det vara så svårt?

Vill du veta varför det är så lätt att fastna i tankar, och varför det inte är de roliga tankarna som mest pockar på uppmärksamheten?
Varför du kan känna dig fast i ett visst känsloläge och varför det kan vara så svårt att bryta.
Och viktigast av allt – vad du kan göra för att faktiskt vända på det.

Våra inbyggda säkerhetssystem som ursprungligen varit avgörande för vår överlevnad är också de som idag bidrar till att vi inte mår bra. Inte för att det är fel på kroppen utan för att vår tillvaro ser så annorlunda ut, vi lever helt enkelt i en miljö vi inte är skapta för.

När vi vet hur det fungerar så visar det oss också vilka möjligheter vi har att påverka hela tanke-känslokarusellen, men det är inte förrän vi använder verktygen som vi får uppleva skillnaden.

Är du nyfiken? Vill du göra något för att ta hand om dig själv, letar du efter sätt att känna dig lugnare, gladare?

I denna föreläsning får du förklaringar och enkla redskap, som när du gör dem till en del av din vardag kan göra stor skillnad för ditt känslomässiga (och fysiska) välbefinnande.

Datum: Inga aktuella datum för närvarande.
Vill du boka föreläsningen till dina kollegor, vänner etc. kontakta mig på mail@halsofocus.se eller tel. 070-233 82 14.
Prenumerera gärna på nyhetsbrevet så får du uppdatering om nya datum.

Boka din plats via e-post till mail@halsofocus.se eller telefon 070-233 82 14.
Pris 250 kr, betalas med swish (säg till när du anmäler dig om du inte har swish så får du en faktura), betalningsinfo och länk till föreläsningen får du via e-post efter din anmälan.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från