Lugn i hjärnkontoret och glädje i kroppen – hur då?

Tankarna går på högvarv. Du skulle bara vilja släppa allt som snurrar i huvudet, tänka positivt och känna dig glad. Men varför kan det vara så svårt?

Vill du veta varför det är så lätt att fastna i tankar, och varför det inte är de roliga tankarna som mest pockar på uppmärksamheten?
Varför du kan känna dig fast i ett visst känsloläge och varför det kan vara så svårt att bryta.
Och viktigast av allt – vad du kan göra för att faktiskt vända på det.

Våra inbyggda säkerhetssystem som ursprungligen varit avgörande för vår överlevnad är också de som idag bidrar till att vi inte mår bra. Inte för att det är fel på kroppen utan för att vår tillvaro ser så annorlunda ut, vi lever helt enkelt i en miljö vi inte är skapta för.

När vi vet hur det fungerar så visar det oss också vilka möjligheter vi har att påverka hela tanke-känslokarusellen, men det är inte förrän vi använder verktygen som vi får uppleva skillnaden.

Är du nyfiken? Vill du göra något för att ta hand om dig själv, letar du efter sätt att känna dig lugnare, gladare?

I denna föreläsning får du förklaringar och enkla redskap, som när du gör dem till en del av din vardag kan göra stor skillnad för ditt känslomässiga (och fysiska) välbefinnande.

Boka föreläsningen till dig och dina kollegor, vänner, föreningen etc. Kontakta Maria på tel. 070-233 82 14 eller mail@halsofocus.se för info och bokning.

Online via Teams. Tid ca 1 tim. 20 min. Pris 200 kr/person, betalas med swish eller bankgiro.
Betalningsinfo och länk till föreläsningen får du via e-post efter din bokning.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från