Tekniken för energianalys

En energianalys utförs med en bioelektrografisk metod som mäter energin i fingertopparna. Metoden bygger på fingrarnas förbindelse med olika delar av kroppen via meridianerna, denna zonindelning kallas Mandel Voll-systemet och är kliniskt verifierad. Tekniken är utvecklad för att synliggöra och utvärdera energitillståndet. Den har en mycket hög exakthet genom att den avancerade kameran mäter energin i fingertopparna med tio bilder per två sekunder och analyserar förändringarna. Informationen sammanställs sedan i ett dataprogram som visar energifördelningen i kroppen, energibrister och obalanser. 
Kameran kallas GDV – Gas discharge visualisation och är ett medicinskt certifierat instrument i Ryssland och delar av Europa.

Mandel Voll-systemet

En analys går snabbt att göra, själva mätningen tar bara några minuter. 
För att få ett så rättvisande resultat som möjligt är det bra att undvika att äta en timma innan och att tvätta händerna 20 minuter innan mätningen.Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från