Hälsovägledning

Hälsa är ett pussel med många bitar! Att få de olika bitarna på plats är att göra hälsa till sin naturliga livsstil.


Vill du prata om din hälsa med någon som har tid att lyssna på dig och som kan ge dig råd och tips, stöd och information? Så att du kan göra de förändringar och ta de steg som leder dig till att må så som du vill.

Välkommen att boka hälsovägledning, på telefon eller på plats!

Hälsovägledning enstaka tillfälle

Du har frågor om något specifikt hälsoproblem eller känner att du behöver hjälp att veta hur du ska komma framåt med din hälsa.

Hälsovägledning 45 minuter 500 kr

Hälsovägledning paket

Vid det första tillfället tar vi reda på var du befinner dig just nu.
Hur upplever du din hälsa? Hur är din energinivå, din stressnivå, din symtombild?
Var befinner du dig hälsomässigt i nuläget och vad du vill förändra? Hur ser din vision ut av hur du vill må?

Vi använder oss sedan av grundpelarna där vi hittar alla orsaker till ohälsa; fysisk stress, kemisk stress och känslomässig stress, för att göra en utvärdering av vad det är du främst behöver fokusera på. Vi identifierar vilka steg som är bäst att börja med och vilka förändringar du kan göra för att bygga upp din hälsa, minska stressens effekter, aktivera kroppens egen läkningsförmåga, stärka ditt immunförsvar, få balans i dina system, öka din energi eller komma till rätta med vad det än är som har stått i vägen för att du ska må så bra som du vill.

Vid de uppföljande tillfällena gör vi nya utvärderingar och tittar på hur du kan gå vidare.
Vi ser vad som har förändrats när vi jämför med tidigare tillfällen – Vad känns bra? Vad känns mindre bra? – och planerar dina nästa steg.

Lilla hälsovägledningspaketet 1600 kr

  • Inledande hälsovägledning 60 minuter
  • Uppföljande hälsovägledning två tillfällen a´ 45 minuter
  • Utvärderingsformuläret via e-post tillsammans med en sammanfattning av den plan vi gemensamt kommer fram till

Stora hälsovägledningspaketet 2600 kr

  • Inledande hälsovägledning 60 minuter
  • Uppföljande hälsovägledning fyra tillfällen a´45 minuter
  • Utvärderingsformuläret via e-post tillsammans med en sammanfattning av den plan vi gemensamt kommer fram till
  • Fri tillgång att ställa frågor via mail
  • 100 kr värdecheck på Energiterapi

Kontakta mig om du har frågor

Tidsbokning

Klicka på ”boka tid” nedan för att komma till bokningssystemet, och välj hälsovägledning på telefon eller på plats, därefter om du vill boka enstaka tillfälle eller paket.
Du är också välkommen att ringa tel. 070-233 82 14

Personlig rådgivning – 16 års erfarenhet av arbete inom hälsa och friskvård.

Många upplever att hälsa är lite av en plåga paradoxalt nog, att leva hälsosamt är jobbigt och förmodligen lite tråkigt. Och visst kan det vara ”jobbigt” att veta vad man ska lyssna på av alla råd, trender och rekommendationer som finns, och att få in mer att tänka på och hinna med i ett redan fullbokat schema eller när energin inte finns. För att inte tala om ifall man jämför sig med andra…
Men att leva hälsosamt ska inte vara någon kamp eller jobbig prestation, och definitivt inte någon trend! Äta ska vi till exempel alltid göra vare sig det är ohälsosam eller hälsosam mat vi stoppar i oss, så varför inte välja det som hjälper dig och inte stjälper dig? Och motionera ”herregud hur ska jag hinna eller orka det med?” Men det handlar om att börja där man är och ta de steg som passar en själv. På sikt blir valen allt mer självklara, för på något sätt är det så att ju mer väl du tar hand om dig desto mer väljer du automatiskt det som är positivt för dig, vare sig det handlar om vad du äter, hur du rör på dig, hur du ger dig själv vila och återhämtning eller något annat.
Men ibland behöver man hjälp på vägen, med att se vad som kan ligga bakom olika symtom och vilka förändringar man främst behöver fokusera på, eller med att se helheten för att få upp sin energi, känna motivation och inspiration.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Jag godkänner att mina uppgifter lagras för prenumeration på nyhetsbrev. Läs om Hälsofocus personuppgiftspolicy i menyn under Om.
Hitta hit
Produkter från